A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ЩОБ НЕ ПОРУШУВАЛИСЬ ПРАВИЛА БЛАГОУСТРОЮ

Дата: 14.04.2021 16:19
Кількість переглядів: 1204

Сьогодні відбулося чергове засідання виконавчого комітету Затишанської селищної ради, на якому, з-поміж іншого, розглядалася й низка важливих питань, що виноситимуться на найближчу сесію.

У першу чергу головуючий на зібранні Геннадій Миколайович Топольницький зосередив увагу присутніх на активізації діяльності адміністративної комісії при Затишанській селищній раді. Адже вона має право розглядати протоколи не лише різних правопорушень адміністративного характеру, а й недотримання жителями громади правил благоустрою населених пунктів. Це дасть можливість штрафувати тих, хто викидає сміття в несанкціонованих місцях, роками складає попід власним парканом скрити соломи чи сіна, пісок чи інший будівельний матеріал. Кожен мешканець великого чи малого села повинен дотримуватись встановлених правил благоустрою і не допускати спотворення вигляду вулиць.

Йшлося на засіданні виконкому про завершення опалювального сезону з 15 квітня, присвоєння адреси об’єктам нежитлової нерухомості, видалення аварійних дерев, а також про затвердження колективного договору фінансового відділу і посадових інструкцій працівників селищної ради, які прийняті на роботу нещодавно або переведені на інші посади у зв’язку зі змінами у структурі апарату.

На завершення члени виконкому розглянули блок соціальних питань – взяття на квартирний облік дитини-сироти та заяви жителів громади на отримання матеріальної допомоги на лікування – цього разу розподілено майже 50 тисяч гривень.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису      


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь