A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

АВАРІЯ НА ВОДОГОНІ: ЧАСТИНА ЗАТИШАН БЕЗ ВОДИ

Дата: 30.03.2021 15:39
Кількість переглядів: 1034

З учорашнього дня деякі жителі вулиці Привокзальної в селищі Затишшя залишилися без централізованого водопостачання. Причиною стала аварія, що трапилася біля залізничної колії.

Під час проведення ремонтних робіт працівниками «Укрзалізниці» важкий навантажувач підприємства натрапив на мочар і загруз. Спочатку водій намагався виїхати самостійно, але тільки погіршив ситуацію – вгрузнув на глибину майже двох метрів.

Саме в цьому місці проходить лінія чавунного водогону, тож навантажувач просто проламав трубу. 

«Це не штатна аварія на водогоні, – розповів директор КП «Господар» Денис Кожухар. – Тому наразі ми не маємо можливості оперативно усунути несправність в мережі. І на це є декілька причин: по-перше, до місця аварії проблематично підступитися через мочар та суцільне болото, в якому борсався навантажувач. По-друге, в 50-ти метрах від колії проходить захисна лінія, в межах якої ми не маємо права проводити жодних робіт, бо тут прокладені різні кабелі «Укрзалізниці». Нам треба спочатку отримати ряд дозволів та погоджень і лише потім братися до ремонту. У цьому головні труднощі, тож очевидно, що частині жителів вулиці Привокзальної доведеться якийсь час бути без води. Наскільки затягнеться цей процес – сказати однозначно, на жаль, не можу».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь