Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

СПОРЯДЖЕННЯ ДЛЯ ЮНИХ СПОРТСМЕНІВ

Дата: 29.03.2021 13:42
Кількість переглядів: 1066

Весна поступово входить у свої права, а значить – у спортсменів буде більше можливості займатися на свіжому повітрі. Для плідних тренувань у секціях дитячо-юнацької спортивної школи Управлінням з питань освіти, культури та молодіжної політики Затишанської селищної ради закуплено нове спорядження. Комплекти форм для волейболу, футболу, вільної боротьби і важкої атлетики створюватимуть особливий настрій для гравців.

Також закуплено форму для воротаря-футболіста, манішки трьох кольорів, захисні щитки та гетри для гравців команд. Оновлено м’ячі для гри у волейбол, футбол, футзал, придбано сітки для волейболу.

«Ми завжди намагаємося підтримувати наших юних спортсменів та їх тренерів, – розповіла начальник Управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Затишанської селищної ради Олена Камалівна Мирзакірова. – У міру необхідності постійно закуповуємо весь необхідний спортивний інвентар, щоб спорт у Затишанській громаді розвивався якомога потужніше».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь