A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

НАГОДА ПОСПІЛКУВАТИСЯ З ГОЛОВОЮ ГРОМАДИ

Дата: 25.03.2021 10:58
Кількість переглядів: 834

Щомісяця голова Затишанської громади Геннадій Миколайович Топольницький проводить особистий прийом громадян в старостинських округах. Такі зустрічі дають непоганий результат, адже люди мають можливість звернутися до голови громади зі своїми проблемами і при цьому їм не потрібно нікуди їхати. Для селищного голови прийом теж приносить чимало користі, бо про всі тривоги жителів громади може дізнатися, як кажуть, «з перших вуст».

24 березня Геннадій Миколайович здійснив особистий прийом громадян в селі Перехрестове. З проблемою зачистки смітників до нього звернувся один з місцевих жителів, який проживає по вулиці Поштовій. За зиму люди викинули чимало побутових відходів, при цьому не всі переймалися дотриманням негласних правил вивантаження сміття. Тому весь непотріб лежить біля звалищ, і зараз, перед настанням теплих днів, виникла необхідність зачистити смітники та привести їх до порядку.

Голова громади поінформував, що роботи із впорядкування сміттєзвалищ  вже стартували в селищі Затишшя, тож найближчим часом техніка з’явиться і в інших селах – будуть зачищені смітники та прогрейдеровані грунтові шляхи.

«У найближчій перспективі – створення комунального підприємства в селі Перехрестове, – розповів Г.Топольницький. – Це дасть можливість утримувати територію старостинського округу в належному санітарному стані, проводити оперативну заміну лампочок нічного освітлення, озеленювати місця масового перебування людей тощо. Питання зі створення комунального підприємства буде винесене на розгляд депутатів під час найближчої сесії, яка відбудеться на наступному тижні».

На прийомі до голови громади також звернулася жінка з особистих питань та прийшли майже всі місцеві фермери для обговорення земельних взаємовідносин.

Цієї п’ятниці, 26 березня, з 9.30 до 12.00, особистий прийом громадян відбудеться у Торосівському старостинському окрузі.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь