A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ПОЧУТИ ДУМКИ Й ПОБАЖАННЯ ЛЮДЕЙ

Дата: 24.02.2021 17:16
Кількість переглядів: 1861

Голова Затишанської громади Геннадій Миколайович Топольницький провів перший виїзний прийом в селі Перехрестове. Зранку в офісі старости його вже чекали місцеві жителі. Серед них лише одна жінка звернулася з особистих питань. Решта перехрестівців порушили проблеми соціального характеру.

Так, Віктор Михайлович Мудрик прийшов на прийом з пропозицією включити до перспективного плану робіт ремонт проїжджої частини по вулиці Привокзальній в селі Перехрестове. Адже нині, після зимової негоди, дорога перетворилася на суцільне болото. Забігаючи наперед, слід відзначити, що після прийому голова громади Геннадій Топольницький разом зі старостою Василем Грекуляком побували на Привокзальній і оглянули масштаби робіт. Вулиця немаленька – протяжністю 1 кілометр 250 метрів. Нею щодня їздять і ходять сотні людей, адже розташована вздовж залізничної колії та поблизу вокзалу, тож ця місцевість доволі затребувана серед місцевих жителів.

– Найближчим часом ми візьмемося за виготовлення проектно-кошторисної документації на ремонт дороги по вулиці Привокзальній, – зауважив Г.Топольницький під час розмови з жителем с. Перехрестове Віктором Мудриком. – Цього року асфальтування, мабуть, виконати не вдасться, бо всі кошти громади вже розподілені, але підсипати щебенем цілком реально.

Геннадій Миколайович додав, що незабаром в селі Перехрестове розпочнуться масштабні роботи щодо капітального ремонту вулиці Центральної – від в’їзду в село зі сторони Новопавлівки через вулицю Шкільну до залізничного переїзду та до межі села в сторону Онилового. Вже виготовлено проекти, а в бюджеті Затишанської громади передбачено відповідні кошти.

Віктор Михайлович Мудрик також звернувся до голови громади з проханням забезпечити місцевий Будинок культури тенісним чи більярдним столом, щоб місцеві жителі могли активно розважитися увечері після трудового дня.

Депутат Затишанської селищної ради від Перехрестівського округу Віктор Балта прийшов на прийом з проблемою заміни вуличних лампочок і ліхтарів – для цього треба автовишка та електрик комунального підприємства «Господар».

Місцева жителька Орися Петрівна Гончарук поінформувала голову громади про свій намір звернутися до голови Одеської облдержадміністрації Сергія Гриневецького щодо капітального ремонту дороги сполученням Новопавлівка – Перехрестове. Також жінка озвучила проблему відсутності аптечного кіоску, де можна було б придбати хоча б найнеобхідніші ліки.

Насамкінець на прийом завітала група фізичних осіб-підприємців для обговорення проблемних питань в агровиробництві.

Загалом перший особистий прийом громадян пройшов доволі конструктивно. Жителі села Перехрестове змогли ближче познайомитися з головою громади, а Геннадій Миколайович Топольницький – почути думки й побажання людей щодо подальшого розвитку старостинського округу та допомогти у вирішенні особистих проблем перехрестівців.

Наступний виїзний прийом відбудеться 26 лютого в Торосовому. В подальшому щомісяця кожної четвертої середи  голова громади виїжджатиме в село Перехрестове, а кожної четвертої п’ятниці – в Торосове.  

                   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь