A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ЯК ЗМІНИТИ ВИБОРЧУ АДРЕСУ

Дата: 18.02.2021 16:20
Кількість переглядів: 903

У минулому році була проведена ефективна робота щодо забезпечення виборчих прав внутрішньо переміщених осіб і мобільних всередині країни громадян. Сто тисяч громадян змінили виборчу адресу та змогли проголосувати на місцевих виборах в тих громадах, в яких вони фактично проживають. 

 

ГО «Громадський холдинг «ГРУПА ВПЛИВУ» разом з партнерами підготувала три відео для підвищення рівня обізнаності громадян про процедуру зміни виборчої адреси:

 

  1. Відео “Зміни виборчу адресу та голосуй в тій громаді, де проживаєш” - інформує про процедуру зміни виборчої адреси. Відео містить субтитри та переклад українською жестовою мовою. 
  2. Відео “Історія Олександра, трудового мігранта, про відновлене виборче право” - інформує глядачів на конкретному прикладі про алгоритм дій подачі документів через візит до відділу ведення Державного реєстру виборців, результатом якого є участь у виборах в новій громаді. Відеоролик демонструє важливість своєчасного звернення для реалізації виборчого права. Матеріал містить субтитри.
  3. Відео “Історія Анастасії, переселенки, про відновлене виборче право” - інформує глядачів на конкретному прикладі про алгоритм дій при подачі документів через особистий кабінет виборця на сайті Державного реєстру виборців. Після зміни виборчої адреси онлайн в липні, Анастасія приходить на виборчу дільницю 25 жовтня в своїй новій громаді. Відеоролик демонструє важливість відновленого виборчого права. Матеріал містить субтитри.

Відеоролики будуть корисними для всіх, хто бажає змінити свою виборчу адресу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь