A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ПІДБИЛИ ПІДСУМКИ МИНУЛОГО РОКУ, ЗАТВЕРДИЛИ НОВІ ПРОГРАМИ

Дата: 18.02.2021 11:49
Кількість переглядів: 1452

Під час чергового засідання сесії Затишанської селищної ради, яке відбулося 17 лютого, депутати розглянули та прийняли проекти рішень із 27-ми питань порядку денного.

Найперше голова громади Геннадій Топольницький прозвітував про діяльність виконавчих органів за 2020 рік. Він детально розповів про бюджетні доходи і видатки, про капітальні та поточні ремонти доріг, об’єктів соціальної сфери, водогонів, ліній  нічного вуличного освітлення та інші реалізовані у минулому році проекти щодо розвитку інфраструктури та благоустрою. Всі ці позитивні перетворення бачать жителі громади, тож кожен може зробити самостійні висновки про обсяги виконаних робіт для покращення вигляду і стану населених пунктів. 

Також Геннадій Миколайович підбив підсумки надання соціальної допомоги жителям громади – за різними  програмами з місцевого бюджету було виділено майже 2 мільйони 100 тисяч гривень. Найбільша сума – 584 тис грн – торік була витрачена на соціальну підтримку людей похилого віку «Ветеран».

Йшлося у звіті й про результати праці в галузях охорони здоровя, освіти, культури, спорту, земельних ресурсів, надання адміністративних послуг та виконання повноважень з державної реєстрації.

Повний звіт голови громади за 2020 рік опубліковано на сайті Затишанської ОТГ в розділі «Документи ради VIII скликання», тож кожен зможе з ним детально ознайомитися.

На сесії депутати також заслухали річні звіти начальника відділу бухгалтерського обліку Оксани Романик, головного лікаря Центру первинної медико-санітарної допомоги Тетяни Лисакової та директора комунального підприємства «Господар» Дениса Кожухаря.

Далі депутати розглянули блок питань щодо затвердження місцевих Програм. Зокрема мова йшла про:

- Програму зайнятості населення на 2021-2023 роки (для організації та проведення оплачуваних громадських робіт);

- Антикорупційну програму на 2021-2023 роки (даний документ сприятиме створенню в селищній раді ефективної системи запобігання корупції у всіх сферах діяльності, виявленню та врегулюванню конфлікту інтересів, заохоченню відповідальності в управлінні комунальним та державним майном в інтересах територіальної громади);

- Програму соціального захисту населення на 2021-ий (обсяги фінансування з місцевого бюджету на поточний рік склали 1 мільйон 535 тис грн.);

- Програму забезпечення пожежної безпеки та запобігання і реагування на надзвичайні ситуації в закладах освіти та культури на 2021-2023 роки (протягом цього періоду освітні заклади будуть обладнані автоматичною пожежною сигналізацією, дерев’яні конструкції дахів оброблятимуться вогнезахисним розчином, біля шкіл збудують резервуари для забору води у випадках пожеж);

- Програму придбання об’єктів нерухомого майна  у комунальну власність Затишанської селищної ради – нині постала гостра проблема щодо браку робочих кабінетів для працівників громади. Останнім часом перед органами місцевого самоврядування ставляться завдання з організації діяльності нових структур – фінансового відділу, служби у справах дітей, центру надання адміністративних послуг та інших – але приміщень для їх роботи не вистачає. Тому депутати підтримали пропозицію голови громади щодо придбання одного з приміщень у центрі селища Затишшя.

На завершення депутати проголосували за внесення змін до бюджету, підтримали створення молодіжної ради в Затишанській громаді та розглянули земельні питання.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису          


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь