A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

НОВІ ТАБЛИЧКИ – НА ВУЛИЦІ НОВІЙ

Дата: 13.01.2021 12:25
Кількість переглядів: 1012

Вчора працівники комунального підприємства «Господар» розпочали роботу зі встановлення нових аншлагів – табличок з назвою вулиць та номеру будинку. Вони виготовлені ще в минулому році за рахунок коштів Затишанської селищної ради.

Співробітники «Господаря» закріплюють аншлаги на огорожі приватних будинків, аби назву вулиці та номер домогосподарства було добре видно навіть здалеку. Лише у крайніх випадках, коли встановлення таблички на огорожі неможливе, вони кріпляться на будинку чи іншій конструкції.

«У нас на складі зберігалося майже 600 нових аншлагів, – розповів директор КП «Господар» Денис Кожухар. – Вчора таблички встановили по вулицях Новій та Садовій. Приблизно протягом тижня ми плануємо закріпити і решту аншлагів – по вулицях Механізаторів, Гагаріна, Шевченка, Корольова, Ватутіна, Івана Франка, Михайлівській, Колгоспній, Шкільній, Пушкіна, Калиновій та інших».

«Поки що ми проводимо заміну інформаційних вказівників лише на центральних вулицях селища Затишшя, – розповів голова Затишанської громади Геннадій Топольницький. – Поступово нові таблички з’являться на огорожах всіх домогосподарств у селищі Затишшя, а згодом – всіх населених пунктів нашої громади».  

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь