A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ДЛЯ КОМФОРТУ ПІШОХОДІВ ТА ВОДІЇВ

Дата: 30.11.2020 12:09
Кількість переглядів: 432

Минулої суботи представники підрядної організації закінчили асфальтування проїжджої частини по вулиці Суворова у селищі Затишшя. Всього за декілька днів було капітально відремонтовано 350 метрів дороги, що дозволило з’єднати заасфальтовані ділянки і створити для пішоходів та водіїв комфортні умови.

Останні погожі дні дали можливість провести роботи з укладання асфальтобетону з дотриманням існуючих технологій. Спочатку будівельники підсипали ділянку дороги свіжою щебенево-піщаною сумішшю, розпланували її та закоткували. Асфальтобетон привезли з Одеси спеціальним автомобілем, що має підігрів кузова.

Голова Затишанської ОТГ Геннадій Топольницький особисто контролював виконання всіх етапів ремонту проїжджої частини. Має керівник громади і перевірений метод контролю якості: якщо після асфальтоукладальника вода на новій трасі кипить, це значить, що температура асфальтобетону відповідає стандартам якості.

«Реалізацією даного проекту ми завершили всі роботи з асфальтування вулиць, що запланували на 2020 рік, – розповів голова Затишанської ОТГ Геннадій Топольницький. – За зимовий період необхідно підготувати проекти та пройти експертизи на капітальний ремонт проїжджої частини інших вулиць. Так, у 2021 році ми намітили впорядкувати вулиці Нову, Комарова, Механізаторів у селищі Затишшя. А якщо вистачатиме коштів – заасфальтуємо ще й Східну та Сінну. В селі Торосове плануємо завершити капітальний ремонт  вулиці Центральної та впорядкувати спуск біля села Малорошеве. У Перехрестовому буде реалізовано великий проект щодо асфальтування – розпочнемо із вїзду в село зі сторони Захарівки (вулиця Центральна), продовжимо по вулиці Шкільній і завершимо ремонт на ділянці за залізничним переїздом. Також планується асфальтування другої частини вулиці Поштової».

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь