A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

НАГОРОДИЛИ ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ

Дата: 19.11.2020 15:29
Кількість переглядів: 2010

З нагоди 155-ої річниці з дня заснування селища Затишшя працівники Будинку культури організували онлайн-конкурс для всіх, хто любить і шанує рідний край. Приємно, що люди взяли в ньому активну участь і з великим задоволенням продемонстрували односельцям свої таланти. Хтось зізнавався у щирій любові Затишшю за допомогою ліричних рядків, хтось показав свої обдарування у рукоділлі, впорядкуванні власної садиби, фотозйомці тощо. Відеоролики та фотографії учасники викладали на сторінці Затишанського Будинку культури у фейсбуці, а переможців визначали користувачі за допомогою своїх вподобайок.

Конкурс тривав із 7 по 16 листопада, тож сьогодні в приміщенні Затишанського Будинку культури відбулося оголошення підсумків та нагородження переможців.

Начальник управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Затишанської ОТГ Олена Мирзакірова подбала про чудові призи для переможців, тож шанувальники рідного краю матимуть гарну пам'ять про відзначення ювілею у незвичному форматі.     

Працівники Затишанського Будинку культури підготували нетривалу, але досить таки змістовну програму відзначення переможців. Про кожного було сказано декілька теплих слів і побажання творити й надалі, відточуючи свої таланти та демонструючи їх людям.

Так, у номінації «Привітання до Дня селища» найбільше вподобань зібрали Володимир Сторожук та Надія Соловйова; «Моя квітуча садиба» – Лариса Іванова; «Майстер рідного краю» – Ольга Чухало, Надія Ткач та Тетяна Руда; «А вам слабо?» – Діана Глух; «Найкреативніше фото» – Віктор Миколюк.

Для всіх переможців музичне привітання прозвучало у виконанні Тетяни Шевченко.

«Дуже приємно, що у нашій громаді живуть такі активні й талановиті люди, – відзначив під час вручення призів голова Затишанської ОТГ Геннадій Топольницький. – Незважаючи на карантинні обмеження, вони знайшли можливість взяти участь у конкурсі до Дня народження селища і висловити свою любов до рідного краю. Ми їм дуже вдячні за це і завжди готові підтримати наші таланти гарними призами».

«Щороку 21 листопада ми старалися широко відзначати день селища Затишшя – був чудовий концерт, жарти, нагородження в різних номінаціях і багато цікавинок, – розповіла директор Затишанського Будинку культури Надія Загорнюк. – Проте карантин вніс свої корективи і ми знайшли вихід із ситуації у вигляді онлайн-конкурсу. Керівництво громади підтримало таку ідею і ми щиро раді, що нам вдалося по-новому відзначити цю ювілейну дату».   

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь