A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

УРЯДОВА ПРОГРАМА "ТЕПЛИХ" КРЕДИТІВ ДІЯТИМЕ І В 2021 РОЦІ

Дата: 10.11.2020 11:32
Кількість переглядів: 423

Шість років тому в Україні запрацювала програма «теплих» кредитів, яка дозволяє громадянам провести утеплення житла та водночас отримати певну компенсацію від держави. Особливістю цього виду кредиту є отримання відшкодування якоїсь частини витрат. Банк переказує на ваш рахунок певну суму, яка виділяється згідно з державною програмою. Так ви зможете заощадити до 35% від необхідної суми.

Тож якщо ви вирішили купити газовий котел, встановити енергоощадні склопакети, утеплити будинок тощо, то можете звернутися до банківської установи для отримання цільової позики.

За 6 років дії Урядової програми «теплих» кредитів її учасниками стали майже 860 тисяч родин, які впровадили заходи з енергоефективності на суму 8,7 мільйонів гривень. Це дозволило зекономити енергоресурси в еквіваленті газу близько 440 мільйонів кубічних метрів щорічно. При цьому видатки з державного бюджету склали близько 3,2 мільярди гривень.

Постановою Кабінету Міністрів України від 30 вересня 2020 року №896 Урядову програму «теплих» кредитів продовжено на 2021 рік у частині підтримки впровадження енергоефективних заходів для індивідуальних домогосподарств.

Крім цього, постановою передбачено доповнення переліку обладнання, на придбання якого надається стимулювання, інтелектуальними лічильниками електроенергії, електроакумулюючими системами, пристроями для зарядження електричних транспортних засобів тощо. Згідно з прийнятою постановою, обсяг фінансування Програми в 2021 році передбачено в обсязі 150 мільйонів гривень.

За останні 6 років в Одеській області учасниками програми «теплих» кредитів стали понад 34 тисячі родин, які впровадили енергоефективні заходи на суму понад 289 мільйонів гривень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь