A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ДБАЮТЬ ПРО КУЛЬТУРНИЙ РОЗВИТОК ГРОМАДИ

Дата: 09.11.2020 08:40
Кількість переглядів: 618

У нашій державі сьогодні відзначається Всеукраїнський День працівників культури та майстрів народних мистецтв – свято людей, які за покликанням серця присвячують своє дозвілля, а іноді й життя, мистецтву, намагаються реалізувати себе як особистість через творчість.

В Затишанській громаді є чимало активних та творчих особистостей, для яких сцена – це більше, ніж просто можливість виступити і подарувати радість глядачам-односельцям. Для них – це саме життя, де реалізуються творчі проекти і народжуються нові плани. Саме так працюють колективи осередків культури та аматори нашої ОТГ.

Для працівників Затишанського Будинку культури не став на заваді навіть карантин, коли масові заходи проводити заборонено. Вони швидко переформатувались під нові умови і стали радувати земляків своїми виступами онлайн. У цьому велика заслуга директора Надії Загорнюк, культорганізатора Тетяни Шевченко, музичного керівника Наталії Будзило та бібліотекарки Наталії Маняк. Їх зворушливі та запальні номери дуже подобаються не лише жителям громади, а й іншим користувачам Фейсбуку.

Надзвичайно активні й затишанські аматори – учасники колективу «Джерела» Тетяна Гладинюк, Наталія Зідрашко, Наталія Топольницька, Олег Демчук, Вікторія Поротікова та Наталія Маняк. Вони є гарним прикладом для підростаючого покоління – учасників дитячого колективу «Фантазія»: Анастасії Маняк, Діани Глух, Тетяни Хомінець, Анастасії Парфенюк, Анни Макаренко, Максима Кучеренка, Альони Шевченко, Дарії Маняк, Віолети та Світлани Поротікових, Анастасії та Діани Готко, Тетяни та Марії Бабенко і багатьох інших юних затишан, які люблять сцену.

Фото без описуФото без описуФото без опису

В ногу з викликами часу йдуть працівники Торосівського Будинку культури –  завідуюча Оксана Вадовська, художній керівник Ольга Мельник та культорганізатор Інна Штаєва. В організації проведення різних свят їх надійними помічниками є місцеві аматори – учасники колективу «Гармонія» Наталія Березанцева, Раїса Терземан, Надія Іванова та Надія Малєвська. Діє в Торосовому і дитячий колектив «Росинка».

Фото без опису

Вагомий внесок до творчої скарбнички свого рідного краю роблять представники Перехрестівського Будинку культури, яким керує Юрій Стрельбицький. А всім нам відомі вокальні колективи «Гламурний батальйон» у складі Віолети Крилової, Ніни Гайдайчук, Олени Гуленко, Ірини Земляної, Ольги Демедюк, Олени Вознюк та Ірини Мутрук, а також широко знаний гурт «Перехрестя», до складу якого входять Юрій Людвігович Стрельбицький, Олександр Павлович Крилов, Василь Миколайович Чулей, Микола Трохимович Димич та Володимир Дмитрович Пирожанський викликають щирі оплески глядачів сільської, районної та обласної сцен. Активно діляться своєю творчістю й інші перехрестівські аматори Анжела Синжерян, Тетяна Серженюк та Юлія Шестацька. Перехрестове може по праву пишатися культурним надбанням, яке працівники цієї сфери бережуть і примножують.

Фото без описуФото без опису

Шановні працівники культури, майстри народного мистецтва, аматори сцени Затишанської ОТГ!  

Щиро і сердечно вітаємо вас зі святом!

Зичимо вам нових мистецьких перемог, успішної реалізації творчих ініціатив і нових культурних проектів. Здоров’я вам, успіхів у професійній діяльності, невичерпної енергії, незгасаючого прагнення до самовдосконалення, творчого натхнення та щастя!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь