A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

СВЯТО ПРАЦІВНИКІВ СТАЛЕВИХ МАГІСТРАЛЕЙ

Дата: 04.11.2020 08:00
Кількість переглядів: 830

 

Сьогодні в Україні відзначається День залізничника. Це професійне свято відданих своїй справі людей, які працюють для нашого з вами комфорту і безпеки під час подорожей залізничним транспортом.

На території Затишанської громади роботу «Укрзалізниці» забезпечують понад півсотні залізничників: колійників, енергетиків, зв’язківців, машиністів, провідників вагонів, диспетчерів, чергових по станціях та інших представників цієї важливої професії. Дехто з цих людей працює в добових змінах, а декому доводиться трудитися під відкритим небом – у спеку, дощ та в зимову холоднечу обслуговувати колії, дбаючи про безпечні поїздки громадян та доставку вантажів.

На першому фото ви бачите представниць станції Затишшя, які працюють під керівництвом Ірини Борисівни Атаман (у центрі ліворуч) – чергова по залізничній станції Надія Михайлівна Соловйова, касир квитковий Алла Трохимівна Ткаченко та станційний робітник Валентина Вікторівна Фурсова (ліворуч - праворуч). Це лише невелика частина славного колективу, яка трудилася на станції Затишшя в день підготовки святкового матеріалу. Проте всі затишанські залізничники віддані своїй професії і сумлінно виконують покладені обов’язки.

Щирі слова привітань зі святом та найкращі побажання адресуємо також колективу залізничної станції Перехрестове!

Шляховому майстрові Андрію Васильовичу Крищуку важко виділити когось із своїх підлеглих. Він з теплотою і вдячністю відгукується про всіх своїх колег і називає їх справжніми трудягами. Можливо, їх важка щоденна робота не дуже й помітна пасажирам, проте без неї нормальний рух потягів практично неможливий.     

Шановні жителі Затишанської громади! Якщо ви сьогодні вирушаєте в дорогу транспортом «Укрзалізниці», не забудьте привітати співробітників сталевих магістралей з професійним святом! В День залізничника побажайте їм доброго здоровя, сімейного затишку, достатку, гарної погоди, легких рейсів і лише ввічливих та доброзичливих пасажирів!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь