A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

НАМ МАЙЖЕ ЧОТИРИ РОКИ: ВІДДІЛ СОЦІАЛЬНОЇ ДОПОМОГИ

Дата: 19.10.2020 10:06
Кількість переглядів: 521

На фото ви бачите етапи відкриття відділу з питань охорони здоров’я та соціальної політики, який вже понад рік працює на першому поверсі у приміщенні Затишанської селищної ради.

Громада створила його для того, щоб жителі не їздили у справах до райцентру – всі документи щодо отримання соціальних виплат (дитячих, пенсій, субсидій) можна подати на місці.

В цьому приміщенні також знаходяться робочі кабінети головного лікаря та бухгалтера центру медико-санітарної допомоги Затишанської селищної ради.

Готуючись до відкриття відділу, за рахунок коштів Затишанської ОТГ зроблено капітальний внутрішній ремонт і створено чудові умови для роботи працівників та для комфорту людей, які сюди звертаються. Нові меблі, сучасна комп’ютерна техніка, побутові зручності і два кондиціонери для приємної прохолоди у спеку створюють справді хорошу атмосферу для всіх, хто тут працює чи приходить у справах.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь