A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

НАМ МАЙЖЕ ЧОТИРИ РОКИ: ТОРОСІВСЬКИЙ НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНИЙ КОМПЛЕКС

Дата: 18.10.2020 10:53
Кількість переглядів: 741

 

Сьогодні перенесемося до славного села Торосове і продемонструємо етапи великого ремонту школи та дитячого садка.

На порозі відзначення 4-річчя створення Затишанської громади торосівцям є чим пишатися. Адже за останні роки в навчальному закладі і двох групах виховного підрозділу сталося чимало позитивних змін.

Так, значних перетворень зазнала будівля школи – у 2019 році за кошти громади повністю замінено дах та вікна.

Завдяки сприянню депутата Одеської обласної ради Микити Кузькевича за рахунок коштів обласного бюджету встелено тротуарною плиткою шкільне подвір’я.

Чимало грошей громади щороку виділяється на поточні та капітальні ремонти класів, забезпечення школи меблями, комп’ютерами, проекторами, інтерактивними дошками, багатофункціональними пристроями, дидактичним матеріалом, для обладнання новою технікою шкільної їдальні.

Значна увага приділяється й створенню умов для виховання маленьких торосівців у дитсадку. Поточний ремонт існуючої групи та капітальний ремонт сусіднього занедбаного приміщення, який провели влітку 2020 року, дозволило повністю зняти проблему наявності місць для дошкільнят.

«Сьогодні наші діти із села Торосове мають можливість навчатися та виховуватися в хороших умовах, – розповів голова Затишанської ОТГ Геннадій Топольницький. – Щороку ми докладаємо всіх зусиль, аби забезпечити заклад освіти всім необхідним. Але попереду ще багато роботи – треба продовжити капітальний ремонт класів з одночасним придбанням нових меблів та сучасного комп’ютерного обладнання, впорядкувати коридори і шкільну їдальню, утеплити та оновити фасад навчального закладу. Потребує зовнішнього ремонту та впорядкування прилеглої території й приміщення дитсадка у Торосовому. І, звичайно ж, слід збудувати на території НВК сучасний стадіон та дитячий майданчик, щоб підростаюче покоління могло займатися спортом і бавитися на свіжому повітрі».  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь