Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

НАМ МАЙЖЕ ЧОТИРИ РОКИ: СУЧАСНИЙ ШКІЛЬНИЙ СТАДІОН

Дата: 17.10.2020 10:28
Кількість переглядів: 1134

 

Продовжуємо серію публікацій, присвячених четвертій річниці створення Затишанської ОТГ, яку будемо святкувати у грудні.

Сьогодні пригадаємо те, як реалізовувався спільний проект з будівництва стадіону для міні-футболу на території Затишанської опорної школи.

У цій справі велику допомогу надали народний депутат VI та VII скликань Олександр Семенович Пресман та депутат Одеської обласної ради Микита Дмитрович Кузькевич. Завдяки їхньому сприянню в 2018 році з державного бюджету було виділено 2 мільйони 200 тисяч гривень, що дало можливість розпочати роботи з будівництва стадіону.

Ще 2 мільйони 650 тисяч було виділено з бюджету Затишанської селищної ради у 2019 році – на ці кошти повністю завершили проект.

«Сьогодні наш новий стадіон – гордість громади, – розповів голова Затишанської ОТГ Геннадій Топольницький. – Тут проходять не лише уроки фізкультури, а й тренування в секціях комплексної дитячо-юнацької спортивної школи, яку ми створили рік тому. Вважаю, що такі спорткомплекси з тренажерами мають бути збудовані і в селах Торосове та Перехрестове, аби всі охочі мали гарні умови для занять спортом».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь