A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

СЬОГОДНІ ВСЯ УВАГА – ВЧИТЕЛЯМ!

Дата: 02.10.2020 17:55
Кількість переглядів: 1657

В Затишанській громаді стало доброю традицією вітати працівників освіти з професійним святом. Зазвичай влаштовувалися святкові масові заходи, які залишали в пам’яті педагогів світлу і добру згадку. Проте цього року, у зв’язку з карантинними обмеженнями, зібратися всією дружною освітянською родиною не вдасться. Але свято ніхто не відміняв і педагогічні колективи отримали масу нових та незабутніх вражень.

Із самого ранку голова Затишанської ОТГ Геннадій Топольницький разом з начальником управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Оленою Мирзакіровою вирушили до Торосівського НВК. Тут їм знадобилася допомога дужих хлопців, щоб розвантажити всі подарунки від громади. Вчительському колективу на чолі з Наталією Олексіївною Годовенко вони презентували великий смарт-телевізор для кабінету української мови та літератури, а також холодильник і джерела безперебійного живлення.

Традиційно, не залишилися поза увагою і молоді педагоги, які цього року влилися до Торосівського НВК – четверо вчителів-новачків отримали від громади потужні фени.

По приїзду в Затишшя голова ОТГ Геннадій Топольницький, начальник управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Олена Мирзакірова та директор Затишанського НВК Людмила Чумак відвідали вдома вчителів, які знаходяться на заслуженому відпочинку. Квіти і невеличкі подарунки неабияк порадували освітян-пенсіонерів, а декого розчулили до сліз. Бо сьогодні, в День працівників освіти, не так важливі презенти, як увага і розуміння того, що про них не забули у цей світлий святковий день. Керівники громади щиро дякували вчителям за багаторічну працю, за любов до дітей і бажали їм здоров’я, довголіття і всіляких гараздів!

В той день часу вистачило завітати лише до декількох освітян-пенсіонерів, візити продовжаться і у найближчі вихідні, адже у списку – майже тридцять прізвищ вчителів, які гідні найщиріших привітань.

Далі шлях керівництва громади проліг до Затишанського НВК, де відбулася святкова зустріч з вчителями. У холі школи зібралася вся педагогічна родина. Щирі усмішки, сердечні поздоровлення і квіти створювали особливу атмосферу серед присутніх.

Голова ОТГ Геннадій Топольницький приїхав до затишан не з порожніми руками – від громади він вручив колективу НВК смарт-телевізор для вчительської. А четверо педагогів, які розпочали свою роботу в школі 1 вересня цього року, отримали у подарунок фени та електричні чайники.

Творчий, запальний, креативний колектив Затишанського НВК, у свою чергу, по-особливому привітав з професійним святом свого молодого директора Людмилу Чумак і її заступників Вікторію Гоцуленко, Наталію Онищенко та Інну Шемоновську.

Сьогоднішній день був багатий на усмішки, приємні емоції, квіти, подарунки і взаємні привітання. Тож хочеться побажати шановним вчителям громади зберегти такий чудовий настрій надовго, щоб ваші очі світилися радістю не лише на День працівників освіти, а й увесь рік!     

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь