Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ДЛЯ КОМФОРТУ І ЗАТИШКУ В ОСВІТЯНСЬКИХ ЗАКЛАДАХ

Дата: 01.10.2020 14:18
Кількість переглядів: 666

У приміщеннях закладів освіти Затишанської ОТГ проводяться роботи щодо впорядкування функціональності металопластикових вікон – десь встановлюється фурнітура для того, щоб вони відчинялися в різних положеннях, десь проводиться заміна пошкоджених склопакетів, а десь облаштовуються москітні сітки.

«У школах та дошкільних підрозділах нашої громади є чимало приміщень з «глухими» вікнами, які неможливо відчинити і провітрити, як того вимагають санітарні норми, – зауважила начальник управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Затишанської селищної ради Олена Мирзакірова. – З цією проблемою я звернулася до голови ОТГ Геннадія Миколайовича Топольницького, який не залишився байдужим до потреб освітянської галузі і розпорядився замовити в організації, що займається виготовленням металопластикових виробів, всі необхідні роботи з відновлення функціональності вікон. Наша мета – щоб у кожному класі була можливість провітрювання і кожне розпашне вікно було б з москітною сіткою».

Олена Камалівна додала, що паралельно замінюються склопакети, що тріснули чи пошкодилися у плині навчального процесу. Також встановлюються сучасні жалюзі, які додають комфорту і затишку у класах.

Всі роботи виконуються за рахунок коштів Затишанської селищної ради.    

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь