Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ЧИСТА ПИТНА ВОДА ДЛЯ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ

Дата: 29.09.2020 13:25
Кількість переглядів: 927

Очищена вода – основа здоров’я. Цю істину діти мають засвоювати з раннього віку. Саме тому керівництво Затишанської громади подбало про встановлення кулерів та фільтрів для очищення води у школах і дитсадках.

«До теперішнього часу в освітніх закладах Затишанської ОТГ було чотири кулери, – розповіла начальник управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Альона Мирзакірова. – А днями за кошти громади ми додатково закупили ще 6 кулерів, які доставлені до всіх шкіл і дитсадків ОТГ. Тож наразі питання щодо забезпечення закладів освіти чистою питною водою закрите. Дітям та педагогічним працівникам вже не доведеться пити воду із загального водогону».

Олена Камалівна додала, що за кошти Затишанської селищної ради також встановлено фільтри для очищення води у всіх приміщеннях дитсадків, шкіл громади та центру соціально-психологічної реабілітації для дітей, де розташовані ресурсна кімната і декілька початкових класів. Це значно покращило якість питної води для діток, що було підтверджено аналізами на відповідність санітарним вимогам.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь