A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ЛЮДИ ВДЯЧНІ ЗА НОВИЙ ВОДОГІН

Дата: 15.09.2020 15:49
Кількість переглядів: 713

Вчора родини затишан Тимофія Харлампійовича Капріора та Сергія Всеволодовича Чеховського мали гарний привід для радості – за рахунок коштів Затишанської селищної ради вони отримали нову мережу водопостачання до своїх будинків, що розташовані по вулиці Московській.

А почалося все з того, що в людей виникли проблеми з постачанням води. Вона то тече з крану, то зникає. До цього часу вищеназвані жителі користувалися водогоном, що живився від башти по вулиці Корольова. Хоча навпроти їх будинків – на вулиці Київській – стоїть інша, зовсім нова водонапірна башта, яка без проблем забезпечує споживачів, які до неї під’єднані.

Тимофій Харлампійович Капріор звернувся зі своєю проблемою до голови Затишанської ОТГ Геннадія Топольницького і розповів йому про труднощі з водопостачанням. Геннадій Миколайович одразу ж виїхав на місце, все оглянув і пообіцяв виконати роботи на об’єкті за рахунок коштів селищної ради. Через декілька днів працівники комунального підприємства «Господар» під керівництвом свого начальника Дениса Кожухаря зробили все за один день – швидко і якісно.

«Моя родина та сім’я Сергія Всеволодовича Чеховського дуже вдячні Геннадію Миколайовичу Топольницькому та Денису Олександровичу Кожухарю за те, що підтримали нас і зробили таку важливу і добру справу, – розповів Т.Х.Капріор. – Ми лише закупили шланг і найняли людей, які викопали траншею на території наших домогосподарств. А викопування траншеї через проїжджу частину по вулиці Московській і до центральної мережі (це майже 50 метрів), всі роботи з від’єднання нашої водомережі від «старої» башти (по вулиці Корольова) і під’єднання до іншої (по вулиці Київській) комунальники виконали за рахунок коштів, що виділила Затишанська громада. Тепер з наших кранів постійно тече вода і ми щиро дякуємо за це всім причетним людям, які не залишилися байдужими до нашої проблеми і виконали життєво важливий для нас обсяг роботи».

«Ми вирішили допомогти родинам Тимофія Харлампійовича і Сергія Всеволодовича через те, що одні – люди пенсійного віку, а в іншій сім’ї є особа з обмеженими фізичними можливостями, – прокоментував голова Затишанської ОТГ Геннадій Топольницький. – Для них нормальне водопостачання – одне з найважливіших питань, тож подібні звернення про допомогу ігнорувати неможливо».

Фото без описуФото без описуФото без опису    

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь