A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ЗМАГАННЯ ВИЯВИЛИ НАЙСИЛЬНІШИХ

Дата: 14.09.2020 14:01
Кількість переглядів: 910

З нагоди Дня фізичної культури та спорту України, який відзначається 12 вересня, вихованці Затишанської дитячо-юнацької спортивної школи продемонстрували свої навички у футболі, настільному тенісі та вільній боротьбі.

Змагання відбулися між Затишанською та Захарівською ДЮСШ і були організовані таким чином, щоб у доволі спекотний день всі спортивні зустрічі відбулися у першій половині дня і без значного скупчення людей.

Так, двобої з вільної боротьби проходили на шкільному стадіоні Затишанського навчально-виховного комплексу. Всі учасники змагань пройшли температурний скринінг і лише потім були допущені до процесу зважування, розподілу на вікові та вагові категорії і, зрештою, на борцівський килим.

У результаті видовищної боротьби між 50-ма учасниками свою майстерність найкраще продемонстрували Артем та Едуард Кацун, Дмитро і Максим Боднар, Нікіта Опра, Богдан Архангородський, Алістарх Коваленко, Назар Решетник, Роман Будзило та інші. Їхні тренери Олександр Корак та Василь Васильєв доклали всіх зусиль, аби хлопці достойно виступили на турнірі.

Паралельно на центральному стадіоні Захарівки відбулися змагання з футболу. Затишанську ДЮСШ на чолі з тренером Вадимом Делієргієвим представляли дві команди (старша і молодша). І хоч першість завоювати не вдалося, у досить цікавій грі себе гарно проявили Костянтин Спену, Вадим Коблик, Артем Атаманенко, Владистав Кобелєв, Павло Данилов та інші юні футболісти.

Також затишанські спортсмени змагалися у настільному тенісі, які відбулися у приміщенні Захарівської ДЮСШ. Тренер Олег Демчук цілком задоволений тим, як зіграли його вихованці: Світлана Сліпченко посіла перше місце, а Максим Чеховський, Дана Мініна та Марк Стефановський зайняли треті місця.

На завершення всі учасники були нагороджені медалями і грамотами, а команди – ще й кубками.

«Загалом, змагання пройшли на досить високому рівні і наші юні спортсмени могли продемонструвати все, чому навчилися за рік у дитячо-юнацькій спортшколі, – розповів директор Затишанської ДЮСШ Юрій Кущенко. – Я щиро вдячний за підтримку і всебічну допомогу голові Затишанської ОТГ Геннадію Топольницькому, начальнику управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Олені Мирзакіровій, директору Затишанського НВК Людмилі Чумак, а також всім тренерам ДЮСШ, які щодня працюють з дітьми і докладають всіх зусиль для їх фізичного розвитку».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь