A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ТРИ НОВИХ ВОДОГОНИ ДЛЯ ЗАТИШАН

Дата: 10.09.2020 12:05
Кількість переглядів: 722

За кошти Затишанської селищної ради планується будівництво нових водопровідних мереж по вулиці Новій, Механізаторів та Михайлівській у селищі Затишшя. Вже відбулися тендерні процедури і найближчими днями працівники двох підрядних організацій візьмуться до роботи.

Протяжність нового водогону по вулиці Новій становитиме 620 метрів, по Механізаторів – 505, а по Михайлівській – 1000 метрів.

Це одні з найбільш проблемних ділянок водопровідної магістралі, адже тут часто трапляються пориви, та й якість води бажає кращого.

«Готуючись до будівництва нових водогонів, ми провели сходки з місцевими жителями на вулицях Новій, Механізаторів та Михайлівській, – розповів голова Затишанської ОТГ Геннадій Топольницький. – Адже проектом передбачено прокладання лише центральної мережі. Від своїх домогосподарств до вводів у магістраль люди всі роботи мають виконати самостійно. Тому я пояснив дану ситуацію жителям вищеназваних вулиць, щоб вони оперативно підготувалися до під’єднання і в процесі будівництва не виникало ніяких затримок».   

Геннадій Миколайович додав, що у програмі соціально-економічного та культурного розвитку ОТГ на наступний рік заплановано асфальтування проїжджої частини по вулицях Новій та Механізаторів. Тому, щоб було по-господарськи, треба спочатку збудувати водогін, а потім стелити асфальт.

Також на наступний рік планується прокладання нової водомережі по вулиці Корольова у селищі Затишшя та Космонавтів і Ювілейної – у Торосовому.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь