A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

РОЗПОДІЛИЛИ КОШТИ ПЕРЕВИКОНАННЯ БЮДЖЕТУ

Дата: 07.09.2020 15:18
Кількість переглядів: 884

Під час засідання сесії Затишанської селищної ради депутати прийняли рішення про внесення змін до місцевого бюджету на поточний рік. Загальна сума склала майже 1 мільйон 400 тисяч гривень і ці кошти «знайшлися» від перевиконання планових показників.

Місцева влада планує спрямувати 520 тисяч гривень на придбання автомобіля «Renault Duster» для центру первинної медико-санітарної допомоги Затишанської селищної ради, щоб медики мали можливість проводити виїзні огляди пацієнтів громади. За графіком, лікарі курсуватимуть до сіл ОТГ, тим паче, що очікується приєднання Перехрестівської сільської ради, тож медикам слід бути більш мобільними.

На другому місці за сумою витрат (400 тисяч гривень) – будівництво дитячих майданчиків.

«Проводячи спільно з начальником управління з питань освіти, культури та молодіжної політики селищної ради Оленою Мирзакіровою огляд шкіл та дитсадків перед початком нового навчального року, ми дійшли висновку, що нашим закладам освіти не вистачає сучасних ігрових майданчиків, – звернувся до депутатів голова Затишанської ОТГ Геннадій Топольницький. – Тому прошу погодити виділення з бюджету громади 235 тисяч гривень на придбання трьох ігрових містечок, які будуть встановлені на територіях дитсадків Затишшя і Торосового, та 150 тисяч гривень - на майданчики, що збудуються на вулицях Елеваторній, Московській, Центральній (біля Будинку культури) та Залізничній у селищі Затишшя».

Решта коштів з перевиконання бюджету будуть спрямовані на придбання безперебійних джерел живлення (насосів) для закритих систем опалення в закладах освіти, на закупівлю жалюзі для Торосівської школи, на забезпечення масками, антисептиками та рукавичками працівників освіти, а також місцевому комунальному підприємству «Господар» на виконання різних робіт (встановлення сміттєвих баків, нових табличок з назвами вулиць і номерами будинків, облаштування дорожніх знаків та розмітки тощо).

В процесі обговорення проблем великих і малих населених пунктів громади депутати порушили тему поганого стану доріг між населеними пунктами (ці шляхи – не власність ОТГ і місцева влада не має права витрачати кошти на їх ремонт), придбання обладнання для амбулаторії, відновлення ставка у селі Трудовка, встановлення банкомату в Затишші та інші.

На завершення сесії депутати підтримали виділення коштів з місцевого бюджету для надання щомісячної грошової допомоги пораненому учаснику АТО, а також затвердили проектну документацію за робочим проектом «Відновлення гідрологічного режиму ставка і капітальний ремонт греблі в смт Затишшя». Це значить, що всі «бюрократичні» процедури пройдено і за умов наявності коштів можна оголошувати тендер і розпочинати роботи з реалізації цього проекту, які триватимуть 3-4 роки.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь