Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

КАПІТАЛЬНО РЕМОНТУЄТЬСЯ ДОРОГА ПО ВУЛИЦІ СУВОРОВА

Дата: 03.09.2020 16:49
Кількість переглядів: 515

Вчора представники підрядної організації розпочали капітальний ремонт проїжджої частини по вулиці Суворова у селищі Затишшя. Роботи фінансуються з бюджету Затишанської селищної ради і передбачають асфальтування всієї вулиці загальною протяжністю 780 метрів.

Наразі тривають підготовчі роботи для укладання асфальтобетону – завозиться щебенево-піщана суміш, яка вирівнюється грейдером та втрамбовується катком.

Починаючи від автобусної зупинки, ширина нового дорожнього покриття становитиме 10 метрів, далі поступово звужуватиметься до 4 метрів. 

«Проект щодо капітального ремонту дороги по вулиці Суворова складається з двох частин, – розповів голова Затишанської ОТГ Геннадій Топольницький. – На одну частину вся необхідна документація була готова ще на початку нинішнього року, а на іншу в той час лише оголосили тендер. Тож нехай люди не хвилюються, що зараз роботи проводяться тільки на одній частині вулиці. Найближчим часом представники підрядної організації відремонтують і решту дороги по Суворова. До речі, ця вулиця увійде до списку найкомфортніших, адже тут цього року ми також збудували нову лінію нічного освітлення. Сподіваюся, що місцевим жителям буде зручно добиратися до центру селища і вдень і вночі».

Геннадій Миколайович додав, що через декілька днів грейдером також вирівняється проїжджа частина по вулицях Східній, Шкільній та Шевченка у селищі Затишшя, а також у селах Скінешори, Торосове і Дружелюбівка.

У планах на наступний 2021 рік – асфальтування доріг по вулицях Новій, Комарова та Механізаторів у смт. Затишшя.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь