A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ВЕРЕСЕНЬ ПОКЛИКАВ ЗА ПАРТИ

Дата: 01.09.2020 15:47
Кількість переглядів: 860

Сьогодні в навчальних закладах Затишанської об’єднаної територіальної громади пролунав Перший дзвоник, який покликав учнів за парти.

Цьогорічне першовересневе свято пройшло в особливих умовах, з дотриманням всіх заходів адаптивного карантину. Тому на короткі урочисті лінійки в Затишанській опорній школі та Торосівському НВК прийшли тільки першокласники зі своїми батьками, а також учні дев’ятих та одинадцятих класів. Решта школярів зустрічалися зі своїми вчителями на різних ділянках навчальних закладів – щоб запобігти великому скупченню людей.

Педагогів, учнів та їх батьків з Днем знань привітали голова Затишанської ОТГ Геннадій Топольницький, начальник управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Олена Мирзакірова, настоятель Свято-Михайлівського храму отець Сергій, директори навчальних закладів і класні керівники 11 класу.

Для всіх першокласників з багатодітних родин керівництво громади підготувало індивідуальні набори канцелярських приладь – пакети були вручені класним керівникам, а вони передадуть їх дітям.

Загалом, першовересневі лінійки у Затишші і Торосовому пройшли незвичайно, цікаво і змістовно. Були традиційні танцювальні флешмоби у виконанні старшокласників та зворушливі вірші від першачків, передача символічного ключа від Країни знань та хвилююча мелодія Першого дзвоника. А ще – море квітів, щирих посмішок, взаємних вітань і безліч хвилюючих миттєвостей.

1 вересня також відбулося відкриття другої групи дитсадка в селі Торосове після капітального ремонту приміщення. Маленькі вихованці зустрічали голову громади Геннадія Топольницького хлібом-сіллю та чудовими віршованими рядками. Потім малюки з радістю продемонстрували дорослим прекрасні умови, в яких вони виховуватимуться відсьогодні. Захоплюватися і радіти тут справді є чому – просторі і світлі кімнати з новими меблями, затишна спальня, сучасні побутові умови створюють враження, що перебуваєш не у сільському дитсадочку, а у якомусь місті. Керівництво громади витратило чимало коштів селищної ради і доклало всіх зусиль, аби такі відчуття були у всіх, хто переступає поріг цього дошкільного закладу.

«Мені сьогодні було приємно бачити радісні обличчя педагогів, дітей та їх батьків і чути від них слова вдячності за ті умови, що ми поступово створюємо в закладах освіти, – розповів голова Затишанської ОТГ Геннадій Топольницький. – Адже за останні роки і справді левова частка бюджету громади спрямовується на покращення стану і вигляду освітніх закладів. Діти – це майбутнє нашого краю, тому ми й надалі будемо робити все можливе, щоб їм комфортно жилося в нашій славній громаді».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь