A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Щиро вітаємо жителів Затишанської громади з Днем знань!

Дата: 01.09.2020 08:27
Кількість переглядів: 456

Шановні учні! Дорогі вчителі та батьки!

Вітаємо вас з початком нового етапу у вашому житті – Першим вересня!

Букети осінніх квітів, перший дзвінок і шкільний урок, вчителі та друзі, хвилювання, радість і сльози. В цей день між собою переплітаються всі емоції. Адже це єдине свято, яке одночасно є і особистим для кожного і загальним для всіх, хто вчить та навчається. Саме з нього починається дорога в майбутнє до нових звершень та самостійного життя.

Цього дня вперше сядуть за парти і помандрують країною знань майже 58 маленьких жителів Затишанської ОТГ. Віднині для них багато чого буде вперше: перший дзвоник, перший шкільний підручник, перший учитель. Бажаємо їм бути допитливими, активними і не боятися труднощів.

А ось для тридцяти двох одинадцятикласників свято знань сповнене теплого щему, адже воно буде останнім у рідній школі. Цьогорічний перший дзвоник стане для вас, дорогі випускники, своєрідним мірилом вашої дорослості і відповідальності перед нелегким вибором професійного шляху та самостійності у прийнятті рішень. Впевнені, що кожен із вас зробить правильний вибір.

Складаємо подяку вам, педагоги, за відданість молоді та професіоналізм, щоденну працю і за все, що ви робите для підвищення якості нашої освіти.

Усім вам, дорогі друзі, зичимо мирного неба, щастя, міцного здоров’я! Нехай цьогорічний першовересень принесе дітям  широкі обрії знань, педагогам – задоволення від результатів роботи, а батькам – віру в щасливу долю дітей!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь