Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Щиро вітаємо жителів Затишанської громади з Днем знань!

Дата: 01.09.2020 08:27
Кількість переглядів: 499

Шановні учні! Дорогі вчителі та батьки!

Вітаємо вас з початком нового етапу у вашому житті – Першим вересня!

Букети осінніх квітів, перший дзвінок і шкільний урок, вчителі та друзі, хвилювання, радість і сльози. В цей день між собою переплітаються всі емоції. Адже це єдине свято, яке одночасно є і особистим для кожного і загальним для всіх, хто вчить та навчається. Саме з нього починається дорога в майбутнє до нових звершень та самостійного життя.

Цього дня вперше сядуть за парти і помандрують країною знань майже 58 маленьких жителів Затишанської ОТГ. Віднині для них багато чого буде вперше: перший дзвоник, перший шкільний підручник, перший учитель. Бажаємо їм бути допитливими, активними і не боятися труднощів.

А ось для тридцяти двох одинадцятикласників свято знань сповнене теплого щему, адже воно буде останнім у рідній школі. Цьогорічний перший дзвоник стане для вас, дорогі випускники, своєрідним мірилом вашої дорослості і відповідальності перед нелегким вибором професійного шляху та самостійності у прийнятті рішень. Впевнені, що кожен із вас зробить правильний вибір.

Складаємо подяку вам, педагоги, за відданість молоді та професіоналізм, щоденну працю і за все, що ви робите для підвищення якості нашої освіти.

Усім вам, дорогі друзі, зичимо мирного неба, щастя, міцного здоров’я! Нехай цьогорічний першовересень принесе дітям  широкі обрії знань, педагогам – задоволення від результатів роботи, а батькам – віру в щасливу долю дітей!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь