A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ПРЕМІЯ ЗА УСПІШНЕ СКЛАДАННЯ ЗНО

Дата: 31.08.2020 13:56
Кількість переглядів: 1015

Під час засідання сесії Затишанської селищної ради, яке відбулося минулої п’ятниці, 28 серпня, депутати підтримали пропозицію голови ОТГ Геннадія Топольницького щодо виплати одноразової премії випускникам, які успішно склали зовнішнє незалежне оцінювання.

Починаючи з нинішнього року, грошова винагорода у розмірі 10 тисяч гривень виплачуватиметься дітям та молоді, які склали ЗНО з трьох предметів із середнім показником не нижче ніж 180 балів.

«У Затишанській громаді вже три роки діє Програма роботи з обдарованими, талановитими дітьми та молоддю в дошкільних і загальноосвітніх навчальних закладах, завдяки якій учням виплачуються стипендії та одноразові виплати за успішне навчання, – звернулася до депутатів начальник управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Затишанської селищної ради Олена Мирзакірова. – Але в цьому році нас приємно вразила учениця Затишанського НВК, яка блискуче склала ЗНО (з української мови набрала 189 балів, англійської – 159, історії – 192 і географії – 180). В середньому це 180 балів. Тому ми вирішили підтримати нашу випускницю і стимулювати інших учнів для успішного складання ЗНО в майбутньому».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь