Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ПЕРЕВІРИЛИ ГОТОВНІСТЬ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ

Дата: 27.08.2020 16:55
Кількість переглядів: 1197

На порозі – початок нового навчального року. Готуючись до цієї відповідальної пори, керівництво Затишанської громади спільно з колективами шкіл та дитсадків доклали всіх зусиль, аби 1 вересня діти прийшли в оновлені класи і групи дошкільної освіти. Ремонти у приміщеннях навчально-виховних закладів розпочалися ще у травні і тривали аж до останніх літніх днів. Обсяги виконаних робіт дійсно вражають і це підтвердили сьогодні всі члени комісії, які перевіряли готовність шкіл та дитсадків до нового навчального року.

Комісію очолила заступник Затишанського селищного голови Валентина Клапатюк, заступник голови комісії – начальник управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Олена Мирзакірова, секретар – начальник відділу з питань охорони здоров’я та соціальної політики Ольга Пустомельник. До складу комісії увійшли директори Затишанського та Торосівського НВК Людмила Чумак і Наталія Годовенко, головний лікар центру первинної медико-санітарної допомоги Затишанської селищної ради Тетяна Лисакова, начальник районного сектору Головного управління служби з надзвичайних ситуацій Олександр Журба та представники районного управління Держпродспоживслужби Поліна Радукан і Тетяна Яцевич.

Голова Затишанської громади Геннадій Топольницький разом з членами комісії відвідав усі школи та дитсадки ОТГ і відзначив, що для покращення умов у закладах освіти цього року справді зроблено чимало, але багато робіт ще попереду. Також Геннадій Миколайович подякував усім вчителям, вихователям і технічним працівникам за добросовісність у процесі підготовки шкіл та дитсадків до нового навчального року, адже практично всі турботи з оновлення класів, коридорів і допоміжних приміщень лягли на їхні плечі.

Приємно було оглядати чисті й світлі шкільні класи, затишні групи дитсадків – у багатьох нові сучасні меблі, інтерактивні дошки, актуальний дидактичний матеріал тощо. Не залишилися поза увагою і діти з особливими освітніми потребами – для занять з ними організовано роботу ресурсної кімнати, де є все для якнайкращого розвитку їх здібностей. Словом, для підростаючого покоління Затишанської громади створені гідні умови для здобуття всіх рівнів освіти.  

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь