A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ПЕРЕВІРИЛИ ГОТОВНІСТЬ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ

Дата: 27.08.2020 16:55
Кількість переглядів: 1182

На порозі – початок нового навчального року. Готуючись до цієї відповідальної пори, керівництво Затишанської громади спільно з колективами шкіл та дитсадків доклали всіх зусиль, аби 1 вересня діти прийшли в оновлені класи і групи дошкільної освіти. Ремонти у приміщеннях навчально-виховних закладів розпочалися ще у травні і тривали аж до останніх літніх днів. Обсяги виконаних робіт дійсно вражають і це підтвердили сьогодні всі члени комісії, які перевіряли готовність шкіл та дитсадків до нового навчального року.

Комісію очолила заступник Затишанського селищного голови Валентина Клапатюк, заступник голови комісії – начальник управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Олена Мирзакірова, секретар – начальник відділу з питань охорони здоров’я та соціальної політики Ольга Пустомельник. До складу комісії увійшли директори Затишанського та Торосівського НВК Людмила Чумак і Наталія Годовенко, головний лікар центру первинної медико-санітарної допомоги Затишанської селищної ради Тетяна Лисакова, начальник районного сектору Головного управління служби з надзвичайних ситуацій Олександр Журба та представники районного управління Держпродспоживслужби Поліна Радукан і Тетяна Яцевич.

Голова Затишанської громади Геннадій Топольницький разом з членами комісії відвідав усі школи та дитсадки ОТГ і відзначив, що для покращення умов у закладах освіти цього року справді зроблено чимало, але багато робіт ще попереду. Також Геннадій Миколайович подякував усім вчителям, вихователям і технічним працівникам за добросовісність у процесі підготовки шкіл та дитсадків до нового навчального року, адже практично всі турботи з оновлення класів, коридорів і допоміжних приміщень лягли на їхні плечі.

Приємно було оглядати чисті й світлі шкільні класи, затишні групи дитсадків – у багатьох нові сучасні меблі, інтерактивні дошки, актуальний дидактичний матеріал тощо. Не залишилися поза увагою і діти з особливими освітніми потребами – для занять з ними організовано роботу ресурсної кімнати, де є все для якнайкращого розвитку їх здібностей. Словом, для підростаючого покоління Затишанської громади створені гідні умови для здобуття всіх рівнів освіти.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь