A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ГУЧНО Й ВЕСЕЛО СВЯТКУВАЛИ В ТОРОСОВОМУ

Дата: 26.08.2020 12:00
Кількість переглядів: 712

Минулої суботи працівники культури села Торосове підготували і провели для своїх односельців чудове свято, приурочене Дню Прапора та Дню Незалежності України.

На площі перед Будинком культури зібралися всі, хто шанує і любить ці найбільші державні свята.

До учасників зібрання з вітальними словами звернулися голова Затишанської громади Геннадій Топольницький та місцевий староста Марія Кущенко. Вони також вручили грошові премії і грамоти депутату Затишанської селищної ради Івану Стан і завідувачці Торосівського Будинку культури Оксані Вадовській – за сумлінну працю, особистий внесок у розвиток громади і вагомі досягнення в професійній діяльності.

Після офіційної частини розпочалася змістовна концертна програма. Перед торосівцями виступили місцеві аматори Наталя Березанцева, Надія Малєвська, Надія Іванова, Раїса Терзман, а також бібліотекар Наталія Блащук, художній керівник Ольга Мельник, культорганізатор Інна Штаєва та дитячий хореографічний колектив.

Жителів Торосового порадували своїми яскравими виступами і гості із Затишшя – аматори сцени Наталія Топольницька, Наталя Зідрашко, Тетяна Гладинюк, Тетяна Шевченко, Наталія Будзило, Наталія Маняк та Вікторія Поротікова.

Поки тривав концерт, всі могли поласувати морозивом і попити смачної води, якими торосівців забезпечила Затишанська громада.

Свято вдалося на славу! Люди отримали масу задоволення від виступів своїх односельців та гостей. Завершилися урочистості народними гуляннями.    

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь