A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ТРИВАЄ РЕМОНТ ШКІЛЬНОГО СПОРТЗАЛУ

Дата: 25.08.2020 14:15
Кількість переглядів: 827

Минулого тижня у спортивній залі Затишанського НВК розпочався поточний ремонт.

Роботи вирішили проводити власними силами. З такою пропозицією до керівництва Затишанської громади звернувся директор дитячо-юнацької спортивної школи Затишанської селищної ради Юрій Павлович Кущенко та вчителі фізкультури Сергій Олександрович Гуркуш і Микола Миколайович Іванов.

Для проведення ремонту громада закупила всі необхідні матеріали і робота закипіла. Спочатку пофарбували стелю, тепер взялися за оновлення стін. Також зняли металеві захисні сітки з вікон – їх пофарбують і приведуть до порядку склопакети. Планується  ще частково замінити перегнилу підлогу і зробити на ній гарну розмітку.

Роботи такого масштабу всього спортивного залу не проводилися вже багато років.  

«Сьогодні на декількох об’єктах соціальної сфери нашої ОТГ одночасно тривають ремонти різної складності, – розповів голова Затишанської громади Геннадій Топольницький. – Іноді просто не вистачає рук, щоб швидко виконати все заплановане. Тому ми вдячні нашим педагогам за ініціативу щодо впорядкування шкільного спортзалу. Сподіваюся, що учням та вчителям Затишанського НВК буде набагато приємніше займатися спортом в оновленій залі».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь