A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

«МОЯ УКРАЇНА– ЄДИНА І ВІЛЬНА»

Дата: 25.08.2020 09:20
Кількість переглядів: 702

Під такою назвою минулої п’ятниці в селищі Затишшя відбулася урочиста концертна програма, присвячена Дню Прапора та Дню Незалежності України.

На площі перед Будинком культури зібралося чимало людей, аби спільно відзначити найголовніші державні свята. Всі охочі могли досхочу поласувати морозивом на втамувати спрагу мінеральною і солодкою водою, що закупила Затишанська селищна рада.

Ведучі Олена Богусевич та Тетяна Атаман тепло привітали односельців та гостей громади і надали слово голові Затишанської селищної ради Геннадію Миколайовичу Топольницькому: «Шановні затишани! 24 серпня – це день, коли мрія про вільну і незалежну країну для українців стала реальністю. І не має значення де ми народилися, скільки нам років і якою мовою ми розмовляємо. Адже тільки разом ми можемо змінити майбутнє на краще. Сьогодні наше завдання – зробити все, щоб наповнити незалежність країни справжнім змістом. Докладемо максимум зусиль, аби наблизити час справжнього розквіту України. Процвітання всім, здоровя, сильного духу в багатій і щедрій Україні. Нехай родини будуть дружними, столи – повними, свята – веселими, а друзі – щирими!»

З нагоди державних свят голова громади Геннадій Топольницький разом з начальником управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Затишанської селищної ради Оленою Мирзакіровою вручили грошові премії та почесні грамоти кращим з кращих представників трудових колективів - за сумлінну працю, особистий внесок у розвиток громади і вагомі досягнення в професійній діяльності.

Під оплески односельців на сцену підіймалися Оксана Євгенівна Вадовська – завідувачка Торосівського Будинку культури, Світлана Олександрівна Крец – білетний касир станції Затишшя, Христина В’ячеславівна Очереднюк – бухгалтер управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Затишанської селищної ради, Оксана Олександрівна Приймак – працівниця ТОВ «Правда», Ольга Василівна Созанська – старший державний інспектор Захарівської державної податкової інспекції, Іван Миколайович Стан – депутат Затишанської селищної ради та Сергій Анатолійович Шацило – завідувач складом паливно-мастильних матеріалів ТОВ «Агрокомодітіз». 

Для учасників святкувань чудові номери підготували аматори Затишанського Будинку культури Тетяна Шевченко, Наталія Будзило, Анастасія Маняк, Анастасія Готко, Альона Шевченко, Даша Маняк, Наталя Топольницька і танцювальний колектив «Феєрія», Наталія Маняк, Олег Демчук, Наталя Зідрашко, Тетяна Гладинюк, Тетяна Хомінець, хореографічні колективи «Фантазія» і «Джерела». Але, на жаль, не всі змогли виступити через раптову зливу. Сильний дощ змусив усіх глядачів ховатися по крамницях та у приміщенні Будинку культури. А геть змокла апаратура не дала можливості продовжити свято.

«Ми дуже ретельно готувалися до свята, адже за період карантину засумували за сценою та глядачем, – розповіла директор комунального закладу «Затишанський Будинок культури» Надія Загорнюк.  – Проте матінка-природа внесла свої корективи і нам дуже шкода, що довелося припинити концерт. Та будемо сподіватися, що наступного разу зможемо вповні порадувати своїх земляків та гостей громади яскравими виступами і нам не стануть на заваді ні погодні умови, ні карантин».  

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису                          


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь