A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Шановні жителі Затишанської громади!

Дата: 23.08.2020 09:14
Кількість переглядів: 329

Вітаємо вас з Днем Державного Прапора та  Днем Незалежності України!

Вже 29 років ми маємо свою історію – історію незалежної держави. Україна зробила свій вибір на користь демократичного розвитку та самостійності. У той доленосний день втілилася  віковічна мрія багатьох поколінь українців, їхнє прагнення бути господарями у власному домі та вільно жити у своїй суверенній державі.

Символом нашої незалежної Батьківщини є Державний прапор, – втілення національної єдності, честі та гідності. Під його знаменом багато українців стоять за свою землю, за правду і самостійність. Це прапор миролюбства. Його ми маємо берегти і шанувати як найвищу національну святиню.

День Державного прапора та  День Незалежності Українице не просто дати.  Це пам’ять про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність. Це Дні, коли на карті світу з’явилася незалежна держава Україна із своїми державними символами.

З нагоди свят щиро бажаємо вам стабільності, миру та успіхів. Віримо, що єдність народу України допоможе відновити спокій та мир на рідній землі і захистити незалежність та свободу держави. Бажаємо усім міцного здоров’я, щасливої долі, родинного затишку, успіхів та   наснаги на довгі і щедрі літа. Нехай мир і злагода панують у нашому спільному домі!

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь