A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

НЕ ЗАБУВАЙМО ПРО МОГИЛИ СВОЇХ РІДНИХ

Дата: 20.08.2020 14:44
Кількість переглядів: 590

В круговерті щоденних справ ми часто залишаємо поза увагою місця останнього спочинку наших рідних та близьких. Через це могилки перетворюються на пагорби, порослі буряном, що паплюжить пам'ять про небіжчиків та не робить честі нам, живим.

Шанувати померлих, які були нам дорогими за життя – це не лише пригощати знайомих та сусідів цукерками і печивом у пам’ятні дати… Значно важливіше не забувати дорогу до кладовища, де знайшли вічний спочинок рідні і близькі люди, доглядати їх могили, виявляючи таким чином шану та повагу.

Тому звертаємося до жителів населених пунктів Затишанської громади з проханням піти на цвинтарі та прибрати місця поховань своїх рідних. Попереду – три дні вихідних, тож знайдіть декілька годин для такої богоугодної справи. Адже за літо на кладовищах виросло чимало бур’янів та різної порослі, які треба терміново знищити, щоб не дати розповсюджуватися далі.

Зверніть, будь ласка, також увагу на покинуті могили, що знаходяться поряд із могилами ваших рідних. Можливо, крім вас, за ними доглянути вже нікому.

Лише маємо до всіх велике прохання: складайте знищену рослинність у купи за межами кладовища, щоб техніка місцевого комунального підприємства могла безперешкодно все прибрати.

Давайте всі разом приведемо цвинтарі громади до належного вигляду – вшановуючи пам'ять небіжчиків та очищуючи власне сумління.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь