A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

НОВІ «АНШЛАГИ» У ЗАТИШШІ

Дата: 20.08.2020 13:17
Кількість переглядів: 901

На замовлення Затишанської селищної ради виготовлені нові таблички з назвами вулиць та номерами будинків. Їх називають одним словом – «аншлаги».

592 покажчики будуть встановлені по вулицях Центральній, Елеваторній, Залізничній, Новій, Садовій, Гагаріна, Корольова, Механізаторів, Шевченка, Михайлівській, Колгоспній, Шкільній, Ватутіна, Івана Франка, Пушкіна та Калиновій у селищі Затишшя. 

«Це перша партія аншлагів, виготовлена за кошти селищної ради, зі щільного пластику та зі світловідбиваючим ефектом, – розповів голова Затишанської ОТГ Геннадій Топольницький. – Працівники місцевого комунального підприємства будуть встановлювати таблички самостійно, тож жителям вищеназваних вулиць не доведеться ні про що турбуватися. Якщо людям сподобаються аншлаги такого вигляду, то ми замовимо ще одну партію на інші вулиці».

Голова громади також додав, що найближчими днями у Затишші будуть встановлені й нові дорожні знаки та нанесена дорожня розмітка. Ці роботи теж виконуватимуть співробітники місцевого КП «Господар».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь