A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ГРОМАДА ПРЕМІЮВАЛА ВІДМІННИКІВ НАВЧАННЯ

Дата: 18.08.2020 14:21
Кількість переглядів: 1740

Сьогодні на шкільному подвір’ї Затишанського НВК було гамірно – для отримання Похвальних листів та преміальних сертифікатів з усіх куточків селища зійшлися відмінники навчання. У цю «зіркову» мить їх радість розділили батьки, дідусі й бабусі, а також класні керівники – усі ці люди доклали немало зусиль для успіху школярів.

Педколектив ретельно підготувався до урочистої зустрічі з відмінниками навчання та їх рідними – стільці в тіні дерев, креативна фотозона та яскраві повітряні кульки створювали атмосферу свята і затишку.

Ведуча – педагог-організатор освітнього закладу Анастасія Кульчицька – тепло привітала учасників зібрання і надала слово голові Затишанської громади Геннадію Топольницькому: «Затишанська селищна рада докладає немало зусиль і виділяє чимало коштів для розвитку освіти в громаді. Всі можуть бачити новий стадіон, капітальні ремонти у школах, нові комп’ютери, інтерактивні дошки, сучасні меблі і багато іншого. Але все це було б даремним, коли б не зусилля батьків, які приділяють максимум уваги і турботи своїм дітям; коли б не самовіддані вчителі, які професійно передають свої знання учням і правильно їх виховують; коли б не ви, шановні наші школярі, ваше прагнення пізнавати нове і жага до знань. Сьогодні ми зібралися тому, що наші спільні зусилля увінчалися успіхом – у нас 26 відмінників. Одинадцятьом з них – учням старших класів – ми вручаємо сертифікати на отримання щомісячних стипендій у розмірі 200 гривень від Затишанської селищної ради. Успіхів усім нам! А вам, хлопці й дівчата, бажаю комфортного перебування в школі і наполегливості в отримані знань!»

Зі словами вітань та вдячності за виховання, розвиток і успішність дітей до педагогів та батьків звернулися начальник управління освіти, культури та молодіжної політики Затишанської селищної ради Олена Мирзакірова і директор Затишанського НВК Людмила Чумак.

І ось розпочалася найрадісніша мить – від кожного класу запрошувалися відмінники навчання для отримання Похвальних листів та преміальних сертифікатів. Разом з дітьми на імпровізовану сцену підіймалися і класні керівники, які коротко характеризували учнів і говорили їм теплі слова привітань. Школярі «купалися» у променях слави, а їх батьки і педагоги пишалися досягненнями дітей, усвідомлюючи, що всі труди не були марними.

«В період адаптивного карантину ми організували роботу освітніх закладів так, щоб уникнути великого скупчення людей, – зауважила начальник управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Затишанської ОТГ Олена Мирзакірова. – Так, сьогодні провели «День відмінника», на черзі – «День досягнень у фізкультурі». Таким чином, поступово вручимо заслужені Грамоти і Дипломи всім дітям, які брали участь у різноманітних конкурсах, аби свято 1 вересня (коли зазвичай вручаються всі шкільні нагороди) було максимально наближеним до вимог адаптивного карантину.       

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь