A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

СПЛАЧУЙТЕ ЗЕМЕЛЬНИЙ ПОДАТОК ВЧАСНО!

Дата: 10.08.2020 12:35
Кількість переглядів: 793

У спеціалістів відділу з питань земельних відносин, архітектури та житлово-комунального господарства Затишанської селищної ради завжди багато роботи. Облік використання земельних ресурсів громади, розрахунок сум орендної плати, аналітична робота спільно з працівниками податкової служби та Держгеокадастру, консультації громадян тощо – далеко не повний перелік обов’язків спеціалістів відділу.

Весь обсяг завдань нині виконують двоє працівників – головний спеціаліст Надія Анатоліївна Галишина і провідний спеціаліст Ганна Дмитрівна Синько.

Зараз у них напружена пора, адже наближається до завершення термін сплати земельного податку фізичними особами – до 29 серпня.

«Є свідомі жителі громади, які сплачують земельний податок без зайвих нагадувань, а є й такі, що потрапляють до списку злісних неплатників, – розповіла головний спеціаліст відділу з питань земельних відносин, архітектури та житлово-комунального господарства Затишанської селищної ради Надія Галишина. – Такими людьми в подальшому займається податкова служба і я їм раджу не зволікати зі сплатою земельного податку. Адже слід пам’ятати, що в якийсь час у людини можуть виникнути проблеми при продажу ділянки чи при оформленні на пенсію і все ж таки доведеться погасити заборгованість. Тим паче, що зараз мова йде не про такі вже й великі суми – в середньому 100-120 гривень на рік. Тому хочу звернутися до жителів громади з проханням вчасно сплачувати земельний податок і не наражатися на неприємності із законом».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь