A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ОТРИМАЛА НАЙВИЩІ БАЛИ ЗНО

Дата: 07.08.2020 10:03
Кількість переглядів: 1953

Учениця Затишанського навчально-виховного комплексу Олена Пінчак доклала максимум зусиль, щоб блискуче скласти зовнішнє незалежне оцінювання.

З історії України дівчина отримала результат у 192 бали, з української мови та літератури – 189 балів, з географії – 180 і з англійської мови – 159 балів. Тобто, із можливих 800 балів Олена набрала 720 і це найкращий результат у громаді.

Свою підготовку до ЗНО випускниця поєднувала в школі та вдома. На заваді не став ні карантин, ні дистанційне навчання. Найперше Олена придбала всю необхідну літературу та матеріали і почала готуватися самостійно. Її також підтримували вчителі, які щоразу мотивували та надавали додаткові якісні і корисні матеріали.

«У підготовці до ЗНО мені найбільше допомагали вчителі української мови і літератури Тетяна Анатоліївна Єремчук та історії - Ірина Владиславівна Лукіянчук, – розповіла Олена Пінчак. – Також значний внесок у мій результат зробили вчителі географії Микола Артемович Єремчук та англійської мови – Галина Михайлівна Стігар. Велике їм спасибі за знання та інформацію. Особливі слова вдячності хочу сказати своїм батькам, які завжди морально мене підтримували, вірили в мої сили, говорили, що в мене все вийде, казали, щоб я ніколи не опускала руки і завжди йшла до мети. Дуже важливе місце у моєму житті займає моя люба бабуся, її дії і слова безцінні і я завжди братиму з неї приклад. Для мене вона беззаперечний авторитет».

Дівчина додала, що завжди з теплотою та вдячністю згадуватиме свою рідну школу і вчителів, бо це наче друга домівка, де формується характер та світогляд.

«Оленка Пінчак отримала очікуваний результат складання ЗНО, адже вона дуже наполеглива у своїх знаннях, завжди готувалася до уроків, виконувала домашнє завдання, користувалася додатковою літературою, – зауважила вчитель української мови та літератури Затишанського НВК Тетяна Анатоліївна Єремчук. – Особливо завзято працювала під час підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання. Вона постійно телефонувала мені і добросовісно виконувала всі завдання, які я давала. Користуючись нагодою, хочу щиро подякувати батькам Оленки Пінчак – Валерію Валерійовичу та Галині Миколаївні, які виховали таку чудову донечку, а також бабусі – Надії Костянтинівні, яка стільки сил і любові дарує своїй онучці. Вони завжди і у всьому підтримують дівчинку, тому й маємо такий блискучий результат її навчання у школі. Хочу побажати Оленці всього лише найкращого, нехай вона вступить до омріяного вищого навчального закладу й обере правильний шлях у житті. Нехай їй щастить та усміхається доля!»

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь