A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

КОЛИ ОБОВ’ЯЗКІВ – ПО САМІ ВІНЦЯ

Дата: 03.08.2020 13:25
Кількість переглядів: 933

Тетяна Василівна Антонова працює спеціалістом-статистиком Затишанської селищної ради вже 18 років. Паспортний та військовий облік, реєстрація виборців, видача нотаріальних довідок – далеко не повний перелік її щоденних обов’язків.

Робота Тетяни Василівни вимагає постійної зібраності та скрупульозності. Адже за будь-якою неточністю стоять долі людей, їх спокій за правильність ведення іноді життєво важливих документів.

До спеціаліста-статистика щодня звертається чимало людей – для реєстрації місця проживання або зняття з реєстрації, для отримання довідок при оформленні спадщини тощо.

Також Тетяна Василівна веде облік громадян призовного віку, займається припискою до призовної дільниці, оформлює документи у випадку мобілізації. Лише уявіть собі: до цієї категорії входять чоловіки віком від 16 до 60 років – а це понад тисяча громадян! Тож на кожного треба оформити справу та слідкувати за плином кандидатів, аби, у випадку необхідності, оперативно передати дані до військового комісаріату.

Крім прийому громадян та ведення вищезгаданої документації, Тетяна Василівна щомісяця подає чимало звітів і старається виконувати свою роботу у чітко встановлені терміни.

В такому ритмі доволі важко дозволити собі повноцінну відпустку чи лікарняний. Адже мало не кожного дня жінка потрібна людям.

З 1 вересня спеціаліст-статистик Затишанської селищної ради Тетяна Василівна Антонова планує піти у чергову відпустку. Але щовівторка вона буде на робочому місці (перший поверх селищної ради). Тож всі, кому потрібна її професійна допомога, зможуть прийти на прийом у цей день.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь