A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ЗАКІНЧИЛА 9 КЛАС З ВІДЗНАКОЮ

Дата: 31.07.2020 11:21
Кількість переглядів: 1152

Сьогодні учениця Затишанського навчально-виховного комплексу Тетяна Хомінець отримала свідоцтво про здобуття базової середньої освіти з відзнакою.

З цієї нагоди педагогічний колектив школи організував невеликі урочисті збори.

Зі словами привітань до Тетяни звернулася директор Затишанського НВК Людмила Олександрівна Чумак. Вручаючи свідоцтво, вона відзначила старання дівчини у навчанні та побажала подальших успіхів.

«Окрім того, що Тетяна Хомінець добре навчалася, це ще й активна в соціальному житті школи учениця, – зауважила заступник директора з навчально-виховної роботи Вікторія Іванівна Гоцуленко. – Вона – учасниця гуртка талановитих дітей, переможниця районних олімпіад і ми дуже тішимося, що Тетяна продовжить навчання в 10-11 класах нашої школи. Вчителям надзвичайно приємно, коли серед учнів є відмінники, адже, якщо школяр намагається глибоко вникнути в предмет, вивчити його і дати результат, то це, звичайно, заслуговує на повагу».

Під час спілкування Тетяна розповіла, що дуже любить українську мову і літературу, а також історію України. Ще з 5 класу вона зрозуміла: «зубрити» предмет не треба, слід просто зрозуміти його, полюбити і тоді все дасться легко.

До вітальних слів долучилася і вчитель української мови та літератури Наталія Іванівна Левко: «На уроках я завжди могла розраховувати на Тетяну Хомінець. Бувало таке, що ніхто в класі не знав ту чи іншу тему. А Тетяна у будь-якій ситуації могла дати відповіді на поставлені запитання. Це говорить про те, що дівчина справді розуміє і любить предмет, тому завжди може логічно відтворити матеріал».   

Наразі у затишанської відмінниці нема чітких планів щодо майбутньої професії. Вона сподівається, що за роки навчання у 10-11 класах прийме безпомилкове рішення. Але дівчина усвідомила однозначно: у житті треба бути хорошою людиною та завжди і всім допомагати.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь