A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ДЛЯ ЗРУЧНОСТІ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ

Дата: 30.07.2020 13:13
Кількість переглядів: 704

Вже понад рік у приміщенні Затишанської селищної ради працює відділ з питань охорони здоров’я та соціальної політики. Громада створила його для того, щоб жителі не їздили у справах до райцентру – всі документи щодо отримання соціальних виплат можна подати на місці.

Очолює відділ з питань охорони здоров’я та соціальної політики Ольга Павлівна Пустомельник. У її підпорядкуванні – двоє спеціалістів Тетяна Іванівна Свиріпа та Ольга Володимирівна Решетник. Їх професійний обов’язок – прийом документів від жителів громади на отримання державних виплат: так званих дитячих, пенсій, субсидій тощо.

Спеціалісти також видають довідки соціального характеру. А віднедавна навіть формують заявки на видачу бебі-боксів. Тепер матерям, які народили дитину, не треба звертатися до районного управління соціального захисту населення. Необхідно прийти до відділу з питань охорони здоров’я та соціальної політики, який знаходиться на першому поверсі Затишанської селищної ради, подати довідку з пологового будинку, заяву і копію паспорта.

– Ми намагаємося зробити все можливе, щоб у жителів нашої громади не було необхідності їхати по якусь довідку чи для оформлення тих чи інших документів до районного центру, – розповіла начальник відділу з питань охорони здоров’я та соціальної політики Затишанської селищної ради Ольга Павлівна Пустомельник. –  Наші спеціалісти формують справи і самостійно доставляють їх до управління соціального захисту населення Захарівської райдержадміністрації. Тож у більшості випадків людям не треба нікуди їхати, бо всі питання можна вирішити на місці.   

Слід зауважити, що керівництво Затишанської ОТГ створило чудові умови для роботи працівників відділу соціального захисту та для комфорту людей, які сюди звертаються. Капітально відремонтоване приміщення, нові меблі, сучасна комп’ютерна техніка, побутові зручності і два кондиціонери для приємної прохолоди створюють справді хорошу атмосферу для всіх, хто тут працює чи приходить у справах.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь