A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ВІДЕОКАМЕРИ БАЧИТИМУТЬ ВСЕ

Дата: 28.07.2020 10:44
Кількість переглядів: 616

Затишанська селищна рада фінансує проект зі встановлення камер відеоспостереження. Його вартість – 750 тисяч гривень. На початку серпня фахівці підєднають перші 10 камер. Поступово обладнання зявиться у всіх найбільш людних місцях Затишшя.

Підготовчий процес до встановлення відеонагляду був доволі непростим і тривалим. Адже громада прагнула зробити все правильно і на законних підставах. Такої практики в нашому районі не було, тож майже рік довелося побігати по інстанціях, щоб отримати позитивний результат.

Наразі вже виготовлено технічні умови, що вимагав РЕМ. Також готові 8 проектів щодо підключення відеокамер до існуючої електромережі. Передбачено, що з цих восьми «точок» працюватимуть по 4 камери. Тобто всього їх буде 32.

– Ця тривала підготовча робота дозволила побудувати так званий «скелет» для встановлення 32 камер відеонагляду, – розповів голова Затишанської ОТГ Геннадій Топольницький. – Вже стоять чотири добротні опори і на початку серпня фахівці під’єднають перші 10 камер. Чотири з них будуть високоточними і цілодобово зчитуватимуть номери всіх автомобілів, що рухатимуться у полі їх зору. Решта будуть оглядовими. Поступово в громаді зявлятиметься ще більше камер, аби життя наших людей було б більш безпечним.

Геннадій Миколайович додав, що є домовленість з представником провайдера щодо під’єднання відеокамер до мереж інтернет. Відзнятий матеріал буде стікатися на сервер підприємства, яке встановлює камери, і зберігатися декілька місяців. Дане підприємство має відповідний сертифікат на відеозйомку і у разі необхідності матеріал може бути використаний в суді як доказ.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь