Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

В ДОБРИЙ ЧАС, ТОРОСІВСЬКІ ВИПУСКНИКИ!

Дата: 27.07.2020 11:35
Кількість переглядів: 454

У п’ятницю 11-класники Торосівського навчально-виховного комплексу отримали свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти.

На урочистості прийшли вчителі, рідні і близькі випускників.

До дітей з вітальним словом звернулися директор школи Наталія Олексіївна Годовенко, класний керівник Світлана Володимирівна Михайлюк, перша вчителька Ольга Леонтіївна Тростянюк та представниця батьків Світлана Віталіївна Долинська.

Теплі напутні промови вчителів, щире материнське спасибі за участь у вихованні дітей, вручення квітів – усе це залишиться в памяті дітей та дорослих надовго. Адже шкільні роки і спогади про них живуть у серцях все життя.

– Цього року в нашій школі всього вісім випускників, – розповіла директор Торосівського НВК Наталія Олексіївна Годовенко. – Клас був дуже дружний і згуртований. Цьому сприяли як зусилля класного керівника, так і моральні якості дітей – вони в нас дуже добрі та слухняні. Тож нехай у них буде легка життєва дорога, успіхів їм у всіх починаннях!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь