A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ФОТОРЕПОРТАЖ ІЗ ДИТСАДКА «ДИВОСВІТ»

Дата: 24.07.2020 11:49
Кількість переглядів: 1085

Весело і безпечно проводять час вихованці дитячого садочка «Дивосвіт» у селищі Затишшя. Вчора ми побували у приміщенні дошкільного підрозділу, що розташований біля опорної школи.

Дітки бавилися на свіжому повітрі під наглядом вихователів. Іноді малюки забігали до дитсадка попити води – з кулера вона смачна та якісна.

У приміщенні проводилося вологе прибирання. З кухні доносився апетитний аромат червоного борщу і тушкованої риби.

– Для шкіл та дитсадків громади за кошти Затишанської ОТГ ми закупили 4 кулери для води, – розповіла начальник Управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Олена Мирзакірова. – Найближчим часом придбаємо ще 6, аби на сто відсотків покрити потребу освітніх закладів у якісній питній воді.

Олена Камалівна додала, що в умовах адаптивного карантину в одній групі дитсадків громади перебуває не більше десяти діток. У першу чергу приймаються вихованці, батьки яких зайняті на роботі. Проте Управління з питань освіти, культури та молодіжної політики кожну заяву від батьків розглядає індивідуально – якщо в родині справді є необхідність влаштувати малюка до дитсадка, то така заява теж задовольняється.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь