A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ПІДГОТОВКА ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ ТРИВАЄ

Дата: 23.07.2020 14:09
Кількість переглядів: 1024

У приміщенні Затишанського навчально-виховного комплексу не вщухають ремонтні роботи. Ще декілька тижнів тому здавалося, що все заплановане практично виконано, але керівництво громади береться за втілення все нових і нових задумів.

Так, практично повністю завершено капітальний ремонт вчительської, кабінетів психолога, соціального педагога, директора, заступників директора школи та приймальні.

У коридорі для початкових класів (на першому поверсі) вже розставили нещодавно придбані громадою м’які меблі. Таке оновлення зявиться і в кабінеті психолога та у приймальні директора.

На другому поверсі фінішували роботи щодо капремонту кабінету зарубіжної літератури і розпочався ремонт кабінетів інформатики та української мови.

За кошти громади закуплено демонстраційні столи та витяжні шафи для кабінетів хімії і фізики для шкіл у Затишші та Торосовому.

Триває тендер на закупівлю нових шкільних меблів та меблів для Нової української школи (парти, стільці, вчительські столи, шафи, крісла і "стінки" для кабінетів та інше).

– Все, що ми запланували для якісних перетворень в освіті на цей рік, практично виконали, – зауважила начальник Управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Затишанської селищної ради Олена Мирзакірова. – На фініші – капітальний ремонт ресурсної кімнати і кабінетів для перших класів, які розташовані у приміщенні колишньої лікарняної амбулаторії та в селі Торосове. Повним ходом триває будівництво огорожі навколо Затишанського НВК. Тож працюємо за планом і паралельно намагаємося усунути всі проблеми, які виникають в процесі підготовки до нового навчального року. Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь