A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ВЕЧІР ПРОЩАННЯ ЗІ ШКОЛОЮ

Дата: 21.07.2020 09:48
Кількість переглядів: 1998

17 липня у Затишші проводжали в життєву дорогу 11 випускників 2020 року.

Це  незвичайний день для кожної родини, де зростає майбутній абітурієнт, день святковий, радісний, веселий і сумний водночас. Тому що це день прощання зі шкільним життям, рідними затишними стінами, такими знайомими коридорами, щирими друзями, добрими наставниками, які стільки душі, серця і знань вклали в кожного випускника.

Радісно розправляти крила, але боляче залишати рідні місця, де пролетіло 11 трепетних неповторних літ. Всі педагоги Затишанського НВК доклали максимум зусиль, щоб із країни під назвою «Школа» вилетіли в доросле життя випускники. Вчителі передавали свої знання кожній дитині, намагалися допомогти знайти їм своє місце в житті. Хай же воно буде сповнене радістю, творчою працею, щастям.

Щоб старт був значно легшим, щоб починався він із приємних спогадів про випускний бал, батьки випускників подарували своїм дітям гарне свято, щоб ще раз побачити всіх разом, привітати їх, побажати всіляких гараздів.

Найперше випускники прийшли до місцевого храму подякувати Богу за успішне завершення навчання та попросити Божого благословення на доросле життя. Випускників у церкві зустрічав отець Сергій. По закінченню молебня священик звернувся до дітей із проповіддю. Особливу увагу він акцентував на тому, що із дорослим життям у хлопців та дівчат можуть виникнути і дорослі проблеми, у вирішенні котрих потрібно керуватися не власними амбіціями, а Господніми заповідями.

Під час урочистої частини випускного вечора до дітей тепло звернулися директор Затишанського НВК Людмила Олександрівна Чумак, заступник директора Вікторія Іванівна Гоцуленко, перша вчителька Галина Андріївна Мажуль та класний керівник Наталія Вікторівна Григоренко.

Вручення свідоцтв про здобуття повної загальної середньої освіти, нагородження статуетками, Грамотами та Подяками, слова вдячності вчителям, низький уклін батькам, море квітів та емоцій, світанок нового життя – і ось шкільні роки позаду. Перед дітьми відкриваються тисячі доріг, але кожен обере свій особистий життєвий шлях.

Хай щастить вам, дорогі випускники! Хай щедрим на добро та радість буде ваше майбуття, а удача буде вашим вірним супутником на нелегкій життєвій дорозі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь