A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ДЮСШ ВІДНОВЛЮЄ ТРЕНУВАННЯ

Дата: 20.07.2020 14:06
Кількість переглядів: 823

Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа Затишанської селищної ради відновила свою роботу з минулої п’ятниці.

Директор ДЮСШ Юрій Кущенко розповів, що наразі діє чотири секції: вільна боротьба (тренери Олександр Корак та Василь Васильєв), футбол (Вадим Делієргієв), легка атлетика (Сергій Гуркуш), шахи, шашки та настільний теніс (Олег Демчук).

Тренування з рухливих видів спорту проводяться на території спортивного комплексу, що збудований біля Затишанської школи, а заняття з шахів, шашок та настільного тенісу – в приміщенні Будинку культури.

Найбільшу популярність серед юних жителів громади мають тренування з вільної боротьби та футболу. На ці заняття приходить до тридцяти дітей, тож доводиться розділяти їх на групи.

– Загалом, громада повністю забезпечила ДЮСШ необхідним спортивним інвентарем, у тому числі придбала якісний борцівський килим , – розповіла начальник Управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Затишанської ОТГ Олена Мирзакірова. – Єдина проблема – відсутність приміщення, тому заняття проводяться на базі Затишанської школи. Щоб вирішити проблему, ми плануємо реконструювати будівлю колишньої котельні, що розташована біля шкільного спортивного комплексу. Тут будуть борцівська зала, кабінет директора ДЮСШ, зручні роздягальні, душові і всі інші зручності для наших юних спортсменів.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь