A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

БІБЛІОТЕКИ ЗАТИШАНСЬКОЇ ГРОМАДИ ПОПОВНИЛИСЯ НОВИМИ КНИЖКАМИ

Дата: 17.07.2020 09:34
Кількість переглядів: 647

Понад 500 примірників нових україномовних книг отримали цього тижня бібліотеки Затишанської ОТГ. Література буде цікавою для людей різного віку, адже у переліку чимало книжок для дітей, підлітків та представників старшого покоління.

Зокрема бібліотеки поповнилися працями класиків та сучасних авторів, дитячими енциклопедіями, книгами про війну на Сході України, політику, мистецтво, краєзнавство. Є також романи, серії на виховну тематику, атласи різного спрямування та багато іншої літератури.

Книги надійшли від Одеської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. М.С. Грушевського в рамках державної програми поповнення фондів публічних бібліотек.

– У минулому році бібліотеки Затишанської громади також отримали майже півтисячі примірників різних книг завдяки державній програмі поповнення бібліотечних фондів, – розповіла директор Затишанського Будинку культури Надія Загорнюк. – Також торік Затишанська селищна рада виділила 10 тисяч гривень на придбання літератури, яка має найбільший попит серед наших жителів – романів, детективів та книг для дітей. Тож за останні роки ми маємо якісне і відчутне поповнення фонду, що задовольнить вимоги наших читачів.

Зараз працівники Затишанської та Торосівської бібліотек проводять документальне оформлення нових книг і вже з наступного тижня жителі громади зможуть почитати отриману літературу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь