A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

РОБОЧА ПОЇЗДКА В ТОРОСОВЕ

Дата: 15.07.2020 12:07
Кількість переглядів: 855

В середу голова Затишанської громади Геннадій Топольницький разом з начальником Управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Оленою Мирзакіровою і головним лікарем центру первинної медико-санітарної допомоги Тетяною Лисаковою здійснили робочу поїздку  в село Торосове.

Найперше вони перевірили хід робіт з реконструкції другої половини приміщення дитсадка. Тут практично все готове до відкриття – світлі кімнати та зручне розташування створюють гарне враження від побаченого. Представники будівельної організації виконують фінальні роботи і можна буде приступати до монтажу нових меблів, які вже закуплені за рахунок громади.

У діючій групі дитсадка вчора перебувало семеро вихованців. Діти саме прокинулися після обіднього сну та смакували сирною запіканкою з чаєм.

Далі чиновники побували у фельдшерсько-акушерському пункті, де триває капітальний ремонт приміщення. Геннадій Топольницький обговорив з будівельниками подальші дії та взяв на замітку проблемні питання.

Наостанок керівники громади перевірили хід робіт у Торосівській школі. Тут триває капітальний ремонт класу для майбутніх першачків  та облаштування за сучасними вимогами класу для уроків хімії і біології – встановлюється потужна витяжка, ведеться проточна вода та каналізація.

– Незважаючи на те, що за останні три роки в школах громади виконано значний обсяг ремонтних робіт, проблем ще вистачає, зауважив голова Затишанської ОТГ Геннадій Топольницький. – Поступово будемо їх вирішувати, адже зробити все й одразу, на жаль, не виходить. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь