A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ЩОБ НЕ ЗАСМІЧУВАЛИСЬ ВУЛИЦІ

Дата: 09.07.2020 10:44
Кількість переглядів: 686

Керівництво Затишанської громади приділяє належну увагу створенню відповідних умов для збору сміття. Робиться все можливе, щоб люди складали відходи у спеціально відведених місцях, не забруднювали вулиці населених пунктів і не утворювали стихійні звалища.

На сьогодні в найбільш багатолюдних місцях громади встановлено 30 сміттєвих контейнерів та 36 урн. При цьому виробництво баків налагодило комунальне підприємство «Господар» Затишанської селищної ради – на той час було вигідніше зварювати їх самостійно, аніж купувати готові ємності для твердих побутових відходів.

Але час не стоїть на місці – керівництво громади завжди у пошуку альтернативних варіантів для покращення умов життя людей. На оголошеному селищною радою тендері із закупівлі контейнерів виграла фірма із Харкова, яка зобов’язалася виготовити 30 сміттєзбірників за 79 тисяч гривень.

– Така вартість нас цілком влаштовує, – зауважив голова Затишанської ОТГ Геннадій Топольницький. – Зараз ми чекаємо першу партію харківських баків для твердих побутових відходів. Якщо якість задовольнить – замовимо ще декілька десятків ємностей. Адже в бюджеті селищної ради передбачено на це 156 тисяч гривень. Таким чином, нам вдасться практично повністю забезпечити кентейнерами жителів селища Затишшя та села Торосове. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь